Canvi d’ús de fàbrica de xocolata a loft residencial

 

[ngg src=”galleries” display=”basic_thumbnail” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”540″ thumbnail_height=”300″ thumbnail_crop=”0″ number_of_columns=”3″] 

 

 

ABANS

DESPRÉS

Después

Planta baixa

DESCRIPCIÓ 

Amplitud i lluminositat van ser les característiques principals d’aquest projecte de reforma integral d’aquest loft de 200 m² a Sant Pere de Ribes.

Aquest loft originalment era una fàbrica de xocolata, als propietaris se’ls va quedar l’espai petit i van decidir traslladar-la a un altre lloc. A partir d’aquí la van anar llogant i va passar per diferents comerços.

Un bon dia la propietària va pensar a fer-se el seu propi habitatge en aquest espai i nosaltres vam fer realitat el seu somni, vam convertir una antiga fàbrica de xocolata en un loft residencial.

La planta baixa es va dissenyar amb les zones comunes i la suite presidencial amb accés a la terrassa. El que es buscava era crear un gran espai obert on tots els espais estiguessin connectats entre si, perquè cadascú li arribarà la llum natural, que entrava per una gran vidriera de doble alçada a la façana principal.

En canvi, la planta primera va ser concebuda com a espai per als dos fills adolescents. Cadascú amb una gran habitació independent que s’uneixen amb una zona comuna d’oci i un bany complet.