Crear un estudi i una oficina de casa de baix cost
Cada vegada més persones treballen des de casa, i cal adaptar els espais que tenim a les nostres necessitats noves. També hi ha molta gent que té aficions com bricolatge, pintura, qualsevol tipus d'artesanies… i és genial tenir un lloc adaptat a les aficions de cadascú.
Quan vaig fer la reforma de colomar meva situació professional va ser el treball autònom en una oficina, així com va canviar la meva situació laboral, havia d'adaptar-se a casa meva. Com sempre dic, una llar ha estar en continu moviment, mai estancada, anar cap endavant i crear solucions en funció del moment personal o professional que vostè viu. Ja he passat per diverses fases de transformació, i els puc assegurar que sempre han gaudit al màxim de tot el procés. Va ser molt clar què més no treballa, així amb alguns petits canvis aconseguia primer a fer un estudi per fer els llums en condicions, i ara, un despatx, per organitzar tots els papers i treballar amb l'ordinador.
Un dia va caure a les meves mans un tauler de fusta i un parell de sawhorses i… Jo em encès! Taula pintada de color gris fosc i les grades en blanc. Vaig decidir que la millor ubicació seria l'entrada de la casa, que és prou ample, amb molta llum natural i oberta a la resta de la casa. Vaig prendre uns prestatges d'Ikea que havia mantingut ells decorat amb alguna planta i quatre detalls i això era el resultat.

Crear un estudi a la llar
Crear un estudi a la llar
Fent un llum en l'estudi
Fent un llum en l'estudi

Després d'una estona I es va cansar de la gris de la taula i va anar a pintar, aquesta vegada en blanc, la meva color per excel·lència. -Àsia que ara l'estudi aquest aspecte, ni millor ni pitjor que abans, només diferents.
A la paret d'altra banda de la taula poso un bar on penjar els llums perquè s'assequin, i va deixar altre moble d'Ikea, que ja tenia, es va traslladar-lo i utilitzar-lo ara tenir tot el material I utilitzar mà i organitzat.

Aspecte actual de l'estudi
Aspecte actual de l'estudi

Tasi em manté companyia mentre treballo…

Estudi Tasi
Estudi Tasi
Gabinet per tenir organitzat el material
Gabinet per tenir organitzat el material
Estudi Tasi
Estudi Tasi

Meu fill volia canviar de treball de la seva taula per una més gran, i no un moment vaig dubtar en aprofitant que ja no i per fer un petit despatx, al costat de l'estudi, creació d'una continuïtat però amb funcions diferents. He seguit en la mateixa línia de blanc, fins i tot tenia una cadira d'oficina vermell que tampoc volia em i jo he en sintonia-lo a pintar-lo també en blanc. Tasi estima…

Visió actual de l'estudi i l'empresa
Visió actual de l'estudi i l'empresa

Crear un estudi i una oficina a casa baix cost no és tan difícil, estic encantat de resultat final i més sabent que tot s'utilitza, reciclats i l'única cosa que vaig comprar era una llauna de pintura per fusta.
Espero que hagi estat inspirat i us animo a crear nous espais amb les seves manetes, enginy i pocs diners.
ens veiem aviat!