Sóc un apassionat disseny i decoració, petit es movia el mobiliari de la casa, però ara la cosa ha passat de mal en pitjor… Actualment que més es pateix és el meu company, que cada dia que ve de l'obra es troba amb ells les coses va canviar de lloc, quina paciència teu!
Des de fa ja alguns anys han tornat també en un boig de la DIY (Fes-ho tu mateix), i vostè pot fer que amb un pressupost molt baix es pot decorar una casa sencera. I millor de tot és que al fer un les mateixes coses i veure la final resultat, la satisfacció és encara més gran.
En aquest blog aniré ensenyant les coses que estic fent, per veure si això t'inspira i et dóna idees per a casa vostra.
Aquests dos últims dies he dedicat per fer un capçal de llit amb palets i és que, encara que sembla mentida encara no tenia, i em va donar la sensació de que a la sala li faltava alguna cosa.
És tan simple com aconseguir un parell de palets, hi ha alguns assentaments, com grans magatzems, ferreteries… donar-los no més. Si no és així sempre ells poden obtenir per menys de 10€, en aquests mateixos establiments o per internet, hi ha multitud de llocs on aconseguir-los. És un temps que té els palets és de poliment-los una mica. No cal tenir una màquina especial, amb paper de vidre que es pot comprar a la ferreteria tenir més que suficient. I ara està donant-los una o dues capes de pintura, depèn de l'estat d'aquests. Vostè pot pintar-los el color que més li convingui, fins i tot si deixa el mateix color de la fusta que passen una mica mica de vernís i llest! Com el meu color és el blanc (ja a anar buscant), ells tenen pintats d'aquest color. Són secs en poques hores i ara només és posar-los al seu lloc web. En el meu cas vaig posar vertical, encara que vostè pot intentar posar-los en horitzontal, que també és molt bo.
També s'utilitza per donar un espai de pintura de mà, feia bona falta. I com a toc final que i han posat uns corones a la paret dóna que l'aire que m'agrada tant. Per cert, també he fet corones, però com que és una mica més complicat, ja mostrarà com fer-los més tard.
Espero que han servit d'inspiració aconseguir aquest DIY vostè mateix aquest capçal de llit amb palets. i ara a gaudir-ne!
http://WP.me/p6EhbT-3yO

DIY - fer el seu propi aquesta capçalera amb palets.
DIY – fer el seu propi aquesta capçalera amb palets.

Aconsegueixi aquest capçal amb palets